Sla de juiste kandidaat aan de haak bij rekrutering

Sociale media is overal! Ook op de arbeidsmarkt. Het zou dus zonde om die vijver met potentiële kandidaten niet te bevissen. En als u dan toch uw rekruteringshengel uitgooit, kan u dat maar beter goed doen, toch? Besteed daarom werving en selectie uit. Wij zorgen voor het juiste aas en u profiteert van de vangst! 

 

Contacteer ons voor meer informatie

Hoe maakt u advertenties voor rekrutering zichtbaar?

Met een vacaturevideo! Een korte bedrijfsfilm laat potentiële kandidaten toe om even binnen te kijken en kennis te maken met de werkomgeving, de collega’s en de leidinggevende. U neemt meteen alle twijfel weg. Ook vragen over de functie-inhoud worden bij deze digitale vacatures tot een minimum herleid.

Vacature video’s verhogen de respons bij kandidaten en ook Google geeft steeds meer voorrang aan hoogwaardige video’s in het zoekproces. Door deze manier van rekruteren te combineren met de klassieke online en offline kanalen wordt uw vacature sneller gezien én ingevuld door de juiste kandidaat.   

 

Andress Consulting rekruteert anders

Een vacaturevideo neemt alle twijfel weg. De potentiële kandidaat krijgt de kans om binnen te kijken bij de werkgever en zo al kennis te maken met de werkomgeving, collega’s en leidinggevende.

 

Contacteer ons voor meer informatie


Tevreden klanten aan het woord

Omdat ik maar al te goed weet welke impact sociale media de dag van vandaag heeft, was ik nieuwsgierig naar welke mogelijkheden het mixen van klassieke met nieuwe rekruteringsbronnen biedt. Het creëren van de campagne vroeg maar een kleine inspanning van ons, terwijl de resultaten merkelijk hoger waren dan bij een klassieke rekruteringscampagne. Zowel kwantitatief als kwalitatief! Ons nieuwste teamlid werd dan ook aangetrokken door onze vacaturevideo op Facebook. Voor het aantrekken van nieuwe medewerkers zou ik dus meteen weer aankloppen bij Andress.

Peter Daeninck - BMW

Referenties

 

Ons YouTube kanaal

Bekijk al onze filmpjes via het menu linksboven het YouTube filmpje, of surf naar Andress op YouTube

 

Contacteer ons voor meer informatie

Vacature: Sales advisor bij BMW Daeninck

Binnenkijken, kennismaken en de juiste talenten vinden? Met deze videovacature gaat BMW Daeninck op zoek naar salestalent.

 

Contacteer ons voor meer informatie


Vacatures: marketeer & key account mgr bij Melitta

Hoe ziet een werkdag eruit? Wie zijn de collega’s? Ontdek hier de vacaturevideo van Melitta België.

 

Contacteer ons voor meer informatie

 


Vacatures bij DSM

DSM heeft ambitieuze groeiplannen. Zin om daar deel van uit te maken? Bekijk nu de vacaturevideo!

 

Contacteer ons voor meer informatie

 

Waar worden vacaturevideo’s getoond én gezien?

Op alle relevante socialemediakanalen. Rekrutering met videovacatures via sociale media, Google en YouTube laat ons trouwens toe de segmentatie nog beter te matchen met het vooropgestelde profiel. Steeds meer mensen gebruiken deze kanalen voor het vinden van een job. U vist dus zeker niet achter het net wanneer u kiest voor onze unieke communicatiemix die klassieke en nieuwe rekruteringsbronnen combineert.

Bovendien koppelt onze unieke software onze database aan de gegevens van LinkedIn. Zo is onze database steeds up-to-date en kunnen we efficiënt potentiële kandidaten contacteren.

 

Wat haalt u uit een vacaturevideo?

  • Maximale zichtbaarheid: sociale media, Google en Youtube
  • Meer respons: uw vacatures worden sneller ingevuld
  • De juiste kandidaat: beter segmentatie voor rekrutering

 

Positieve feedback van kandidaten!

Ik voel me bijzonder aangesproken tot SanoRice omwille van de groeicurve waarin het bedrijf zich bevindt, de manier van communiceren, zoals de video vacature materiaal planner, en de gunstige ligging (in eigen regio maar toch met een internationale uitstraling). Het zou me dan ook veel plezier doen om het bedrijf beter te leren kennen en er eens de sfeer te kunnen opsnuiven.

Tom R.

 

Contacteer ons voor meer informatie

   
INFORMATIE AANVRAGEN