Skip to content
Andress, uw HR partner in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van mensen

Voor werkgevers

Werknemers aantrekken, behouden en ontwikkelen? We doen dat met recruitment en selectie, assessments, consulting & coaching, …

Aantrekken
rekrutering & selectie

Personeel vinden? Vacature plaatsen? Wij zorgen voor een optimaal bereik van uw jobadvertentie via de juiste kanalen. Noem ons gerust pionier in online recruitment en jobvideo. Dankzij onze ervaring en tools bent u zeker bent van een perfecte match.

Rekrutering en selectie
Behouden
consulting & coaching

De juiste werknemers aantrekken is één ding, maar hoe hou je ze aan boord op langere termijn? Investeer in uw toptalenten dankzij onze consulting (HR advies en ondersteuning) en coaching (LIFO 4-kleuren, teamcoaching en loopbaanbegeleiding). Resultaat? Talent optimaal laten renderen.

Consulting & coaching
Ontwikkelen
groei en nazorg

Uw werknemers blijven zich ook graag ontplooien, bijscholen en doorgroeien tijdens hun loopbaan. Het bevordert hun motivatie en gedrevenheid en trouw aan de organisatie. Een surplus voor medewerker én bedrijf. De kosten die u bespaart op de aanwerving van extern talent investeert u in de ontwikkeling van uw beste krachten. Zodat ze helpen uw bedrijfsdoelen te realiseren.

Groei & ontplooien

Testimonials van werkgevers

Samenwerken met Andress Consulting?

Zoeken