Skip to content
Andress, uw HR partner in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van mensen

Rekrutering en selectie

  • Vindt u moeilijk de juiste profielen?
  • Uw buik vol van kantoren die niet-gescreende cv’s doorsturen?
  • Op zoek naar een innovatieve rekruteringsaanpak?

Mensen maken uw bedrijf tot wat het is. Werknemers met de juiste kennis, vaardigheden en instelling schrijven samen een succesverhaal. Zodat uw onderneming excelleert. Maar hoe kiezen die witte raven net voor uw organisatie? Hoe trekt u de beste kandidaten aan? Hoe houdt u de beste talenten over? Met werving en selectie op maat.

Rekrutering

De juiste m/v voor de job zoeken? Dat doen we door gebruik te maken van een passende mediamix: jobbeurzen, direct mailings, jobvideo, social media, … Vertrouw op onze expertise in jobmarketing voor uw zoektocht.

Leer meer over onze aanpak

Selectie

Uw Andress-consultant scheidt samen met u het kaf van het koren dankzij de juiste selectieprocedure. Alle cv’s die u ontvangt zijn uitgebreid gescreend door ons. Surplus? Een uitgebreide rapportering en continue opvolging.

Lees meer over onze selectie
afgestudeerd

Rekruteringsmarketing: van database search tot digitale jobmarketing

De tijd dat een krantenadvertentie of uitgebreide database volstond om de juiste kandidaten aan te trekken ligt al even achter ons. Vandaag ligt de focus op digitale jobmarketing.

Doel? De juiste kandidaten bereiken, zodat talent uw boodschap ook opmerkt.

Hoe? Door de juiste rekruteringstools in te zetten, want elke functie verschilt en vereist een specifieke aanpak. Zit het doelpubliek vooral op Instagram (bijv. jongeren), dan rekruteren we op dat medium.
Focus? Employer branding. Want uw huidige werknemers zijn de beste ambassadeurs.

Zoeken