Skip to content
Andress, uw HR partner in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van mensen

Voor werknemers

  • Op zoek naar je droomjob?
  • Jezelf blijven ontwikkelen?
  • Of behoefte aan deskundig carrière-advies?

Werk zoeken blijft een behoorlijke uitdaging. Bij Andress zoeken we in de eerste plaats naar de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Maar ook tijdens je loopbaan doe je een beroep op onze expertise om het volle potentieel van je competenties, ervaring en talenten te benutten.

Vacatures

Vind de juiste vacature, stuur ons jouw kandidatuur en doorloop de selectieprocedure. Die bestaat uit een online psychologische test, assessment en twee selectie-interviews. Het eerste interview vindt video conferencing plaats. De ideale gelegenheid om vragen te stellen over de vacature, het bedrijf en de functie. Of om gewoon informeel kennis te maken. Het tweede interview vindt bij jouw (mogelijk) toekomstige werkgever plaats.

Bekijk vacatures

Young graduates

Net afgestudeerd en op zoek naar een eerste werkervaring? Of heb je al een eerste werkervaring achter de rug en ben je na een paar jaar op zoek naar een uitdaging? Zorg voor een goede (her)start op langere termijn en laat je bijstaan door een ervaren coach. Wij geven gratis advies voor young graduates.

Alles over Young graduates

Persoonlijke ontwikkeling

Een leven lang leren, dat houdt je scherp en gemotiveerd. Geniet van consulting op maat en verwerf nieuwe inzichten. Wat zijn mijn talenten? Waar liggen mijn toekomstmogelijkheden? En hoe kies ik de juiste bijscholing? Of volg onze team-, sales- of leiderschapscoaching.

Persoonlijke ontwikkeling

Loopbaanbegeleiding

Jezelf goed voelen bij je toekomstige werkgever? Dat doe je door zelfkennis te verwerven en op basis daarvan op zoek te gaan naar een job die bij je past. En door een antwoord te formuleren op de vragen ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat kan ik?’ Vervolgens krijg je een persoonlijk ontwikkelingsplan, de roadmap voor je carrière.

Alles over loopbaanbegeleiding

Testimonials van kandidaten

Op zoek naar advies

Zoeken