Werving en selectie zonder kopzorgen

Op zoek naar nieuw talent voor uw bedrijf? Dan merkt u al snel dat dit een specialisatie op zich is die vraagt om kennis en ervaring. Laat daarom de rekrutering van de juiste talenten over aan de juiste mensen! Werving en selectie zonder kopzorgen? Kies voor de unieke communicatiemix en verregaande expertise in ingenieursprofielen en sales van Andress Consulting. 

Vraag een rekruteringspakket aan

Hoe wij het verschil maken

  • Unieke rekruteringscommunicatie: regionaal en online in de kijker

  • Online testing: tijdbesparend voor u en de kandidaat

  • Competentiegericht rapport: maximaliseert de slaagkans 

  • Vaste prijszetting: een perfect te budgetteren investering. 

 

Tools & Partners
 

 

Uw vacature gegarandeerd in the picture

Hoe vinden we de juiste collega’s voor uw bedrijf? Door u maximale zichtbaarheid te garanderen! De profielomschrijving wordt vertaald naar een aantrekkelijke advertentie én video. Combinaties van offline en online worden ten volle benut voor zowel lokale als nationale visibiliteit. En ook online rekruteren via sociale media maakt deel uit van het standaard rekruteringspakket. 

Bovendien kan u voor werving en selectie ook rekenen op onze garantieclausule. Werd er geen geschikte kandidaat gevonden, herplaatsen we de vacature gratis. Maar wees gerust: dankzij onze unieke communicatiemix gaat uw vacature niet verloren in de massa. 

Klik hier om alles te ontdekken over het digitaal verspreiden van video vacatures via sociale media.

U merkt het: de nieuwe rekruteringsbronnen die Andress Consulting aanboort, bieden u heel wat opportuniteiten bij uw zoektocht naar talent. Bovendien blijven uw vacatures 4 weken zichtbaar op Facebook, YouTube en Google Display.

Maar wat onze communicatiemix echt uniek maakt, is de combinatie van deze bronnen met meer klassieke rekruteringsbronnen zoals Direct Mailing en internet posting (op relevante jobsites, al dan niet met video), regionale verwijzingsadvertenties (De Zondag) en het gericht zoeken in onze eigen database en de LinkedIn database. 

   

Hoe gaan we om met rekrutering?

Hoe we starten met de werving en selectie? Met een duidelijke profielomschrijving. Samen gaan we na welke kennis, competenties en karaktereigenschappen belangrijk zijn voor een optimale match met uw bedrijf en het huidige team. We zoeken gericht in onze eigen database en in de databases van verschillende relevante jobsites.

Rekruteringsprocedure

Onze consultant maakt kennis met uw bedrijfscultuur

Samenstellen van de profielomschrijving

Rekrutering: bepalen communicatiemix + publicatie

Ook voor heel specifieke en moeilijk te vinden profielen hebben we de juiste tools in huis. We brengen de markt in kaart en bereiken met direct search potentiële kandidaten met de juiste ervaring binnen uw branche. Terwijl u zich op uw kerntaken focust. 

 

Vraag een rekruteringspakket aan

 

INFORMATIE AANVRAGEN