Skip to content
Andress, uw HR partner in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van mensen

De gevolgen van corona op uw organisatie: loopbaanbegeleiding werkt

Hoewel de economische herstart stilaan vorm krijgt, zitten heel wat mensen (al dan niet aan de slag) thuis. Deze groep heeft heel wat tijd om na te denken en dat leidt logischerwijs tot vragen omtrent hun loopbaan.

“Ook bij loopbaanexpert blijven de inschrijvingen voor loopbaanbegeleiding op een gelijkaardig niveau dan voor de huidige crisis”, aldus Evelyne Hellebaut, manager loopbaanbegeleiding. “De dagelijkse sleur valt weg waarbij mensen hun carrière vanuit een ander perspectief bekijken. Vaak komen ze tot de vaststelling dat de dagelijkse ratrace misschien niet de beste koers voor hen is. Loopbaanbegeleiding kan hierop passende antwoorden formuleren. Werkgevers kunnen dit ook aanbieden aan hun werknemers wanneer zij merken dat een collega met vragen zit.”

Ook voor uw zaak biedt loopbaanbegeleiding oplossingen

Werkgevers worden tijdens deze periode geconfronteerd met een nieuwe realiteit waarbij een goede ondersteuning van het eigen personeel een belangrijke toegevoegde waarde vormt.

Helaas dienen zij als gevolg van de huidige crisis soms noodgedwongen afscheid te nemen van goede talenten binnen hun organisatie. Daarnaast zijn interne herstructureringen schering en inslag en deze worden bij de collega’s niet altijd met gejuich ontvangen.

Loopbaanbegeleiding kan ook hier een oplossing bieden waarbij er vertrokken wordt vanuit de behoefte van de werknemer in kwestie.

Wat is loopbaanbegeleiding?

Tijdens onze loopbaanbegeleiding worden werknemers individueel begeleid. Samen met onze loopbaancoach nemen we de werksituatie onder de loep, ter bevestiging of uitbreiding van de huidige carrière. Of in de zoektocht naar een nieuwe job, zowel binnen als buiten de huidige werkomgeving.

Wil je graag meer informatie? Contacteer ons dan gerust en wij helpen je graag verder!

Op zoek naar een betrouwbare HR partner die je vooruit helpt met het aantrekken, behouden en ontwikkelen van je menselijk kapitaal?

Laat je gegevens na en wij contacteren je om even van gedachten te wisselen. Sneller contact: bel ons op 055/30.31.02

Zoeken