Skip to content
Andress, uw HR partner in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van mensen

Onze werkwijze

 • Een job zoeken die écht bij je past?
 • Met transparante sollicitatieprocedures?
 • Solliciteren op een vernieuwende en efficiënte wijze?

Werk zoeken, veranderen van job, vacatures zoeken … vroeg of laat staat het ons allemaal te wachten. Maar hoe begin je eraan?

Andress Consulting toont jouw graag de juiste richting voor je toekomstige carrière dankzij een diepgaand gesprek, psychologische testen en competentietesten. Jouw garantie op een perfecte match op de arbeidsmarkt, een job die voldoet aan jouw verwachtingen, een uitdaging die resulteert in een succesverhaal.

Onze werkwijze

 1. CV screening
  Wij screenen de cv van de kandidaat grondig (cv, Linkedin, sociale media) zodat we kunnen bepalen of de basis vereisten voor de functie vervuld zijn.
 2. Video-interview
  Ons eerste diepte interview verloopt online via video conferencing. Doel? Snel kennismaken zonder verplaatsing van de kandidaat en inhoudelijke zaken van de kandidaat zijn cv aftoetsen.
 3. Online testen
  De kandidaat vult de online testen thuis in. Op deze manier kunnen wij een kwalitatieve evaluatie uitvoeren. Meer nog, de kandidaten die we voorstelling rapporteren we niet alleen op basis van cv en interview maar ook op basis van zijn/haar objectieve competenties.
 4. Bespreking van de geziene kandidaten
  De kandidaten die we weerhouden worden grondig met jullie besproken. Samen beslissen we vervolgens welke kandidaten uitgenodigd worden voor een gesprek in jullie kantoren.
 5. Gesprek bij de werkgever
  Tijd voor een kennismaking met de kandidaat, screenen van de sollicitant zijn/haar geschiktheid en het formuleren van een antwoord op specifieke vragen.
  Tijdens dit interview is steeds een consultant van Andress Consulting aanwezig. Op deze manier screenen wij de kandidaat een tweede keer, kunnen we bij wenselijkheid het gesprek mee sturen en volgt er onmiddellijk een evaluatie door van gedachten te wisselen.
 6. Opvolgingsgesprek
  Eenmaal de nieuwe medewerker een 3-tal maanden werkzaam is in jullie onderneming, nodigen wij hem uit voor een opvolgingsgesprek. Geen evaluatie maar een dialoog om te luisteren wat zijn indrukken zijn. Dit gesprek geeft jullie een basis om de samenwerking kwalitatief te optimaliseren.

Vrijblijvende vacature-info

Twijfel je nog? Vraag meer info (telefonisch of via videochat) over de vacature zonder verplichting. Ook als je uiteindelijk niet solliciteert.

Geen idee wat je nu eigenlijk wil? Een nieuwe richting bepalen? Je carrièrepad uittekenen voor de toekomst? Volg deze stappen.

 1. Videochat kennismaking
 2. Loopbaan oriëntatietest
Bekijk onze vacatures
Zoeken