Ga naar hoofdinhoud
Andress, uw HR partner in het aantrekken, behouden en ontwikkelen van mensen

Jobvideo laten maken?

Jobvideo’s verleiden sollicitanten op een laagdrempelige, informatieve en aantrekkelijke manier. Gevolg? Je vacature krijgt meteen meer zichtbaarheid. En je trekt de juiste kandidaten met realistische verwachtingen aan.

Plaats uw bedrijf, de functie en uw werknemers in de picture met een vacaturevideo van Andress Consulting. Professionele producties voor een betaalbare prijs.

Recente jobvideo’s vanop ons youtube kanaal

Voordelen online jobvideo

  • Bezorg uw bedrijf een gezicht
  • Geef uw sollicitanten een kijk achter de schermen
  • Vertel een verhaal (storytelling) zodat uw vacature blijft hangen
  • Toon uw onderneming online van zijn meest authentieke kant
  • Laat uw vacature hoger scoren in de zoekresultaten van Google (SEO)

Jobvideo = employer branding

Natuurlijk hecht u veel belang aan de reputatie van uw bedrijf als werkgever. Kwestie van de beste talenten aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen. Een goed team schrijft immers een succesverhaal.

Jobvideo promoot uw onderneming, bedrijfscultuur en functies op unieke wijze. Zo blijft uw onderneming hangen in de geesten. Van sollicitanten, profielen die eerder passief zoeken én studenten. Kortom … spring uit de massa, maak een verschil en bouw aan een sterke werkgeversidentiteit.

Eén zekerheid: in een jobvideo vertellen werknemers over hun werkgever en job. Op die manier voelen ze zich meer betrokken, gewaardeerd en loyaler tegenover hun werkgever. Een boost voor de retentie in uw onderneming!

Enkele cijfers

90%

online mediaconsumptie generatie x = video

82%

online én offline communicatie 2020 = video

50%

werkzoekenden vindt bedrijfscultuur belangrijk

33%

zegt het bedrijf vaarwel binnen het jaar

Andress Consulting = pionier in productie vacaturevideo

Noem ons gerust pioniers in het produceren van jobvideo’s, want we stuurden onze filmcrew jaren geleden al op pad toen vacaturevideo nog een heel nieuw medium was. In al die tijd bouwden we een ruime portfolio op.

Grote meerwaarde van jobvideo? Aantrekkingskracht. Flitsende shots, indrukwekkende luchtbeelden, informatieve quotes … Vacaturevideo houdt de aandacht vast, veel meer dan vacaturetekst vol volzinnen en bullets. Of zoals het cliché zegt: een beeld zegt meer dan …

Tip: laat uw video produceren door een team dat voorbeelden kan voorleggen. Zo bent u zeker van een topvideo met een origineel scenario, gekwalificeerde cameramensen/monteurs en professionele beeld- en geluidsapparatuur. Jawel, ze sturen ook al eens een drone de lucht in.

Concreet? U krijgt twee video’s die verschillen in lengte.

  • Video van ± 1’15” = voor sociale media (bedrijf + functie)
  • Video van enkele seconden = teaser voor sociale media (bijv. Instagram)
persoonlijke effectiviteit

Een jobvideo laten maken?

Zoeken