Volgens onze filosofie wordt het succes van een medewerker bepaald door een goede mix van de volgende eigenschappen:

 

undefined

Dit zijn dan ook de kenmerken die we doorheen de selectieprocedure verder uitspitten.

undefined

De procedure is als volgt:

  1. Een eerste selectie gebeurt op basis van het cv.

  2. Kandidaten die uitgenodigd worden op kantoor vullen de persoonlijkheidstesten vooraf thuis online in. Op basis van deze resultaten kunnen onze consultants zowel een ervarings- als competentiegericht interview afnemen.

  3. Na het diepte-interview en assessment  bij ons op kantoor worden de profielen die in aanmerking komen met u overlopen.

  4. Zij worden vervolgens uitgenodigd voor een kennismaking op uw bedrijf, samen met onze consultant. Zo krijgen kandidaat en uzelf de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen.

  5. Op basis van de voorgaande stappen formuleren we een duidelijk advies via schriftelijk competentiegerichte rapportering. Dit document helpt u om een gefundeerde beslissing te nemen. Daarnaast is het een handig instrument eens de kandidaat bij u in dienst is. Het bevat namelijk zijn toegevoegde waarde voor uw bedrijf.
    Vraag naar een voorbeeldrapport
  6. Na 3 maanden in dienst organiseren we een opvolgingsgesprek, zowel met de werkgever als met de werknemer.

Garantieformule

Als binnen de 6 maanden blijkt dat de geselecteerde toch niet voldoet aan de verwachtingen of  de kandidaat beslist om de samenwerking stop te zetten, dan voorzien wij als selectiebureau een gratis vervanging.

Met andere woorden: de rekrutering en selectie worden opnieuw aangevat. Zelfs de internet posting en advertentie worden ook nog éénmalig gratis herplaatst.

INFORMATIE AANVRAGEN