Serge Wielandts, zaakvoerder Groep Volvo Van Kasteren

Serge Wielandts, zaakvoerder Groep Volvo Van Kasteren

Een samenwerking die loont.

De juiste medewerker vinden, het is niet altijd vanzelfsprekend. Dat ondervond ook Volvo Van Kasteren uit Dendermonde. In hun zoektocht naar een ervaren HR-partner besloten ze aan te kloppen bij Andress Consulting. Het begin van een vruchtbare samenwerking.

Een auto koop je niet in 1-2-3. Je bekijkt de wagen, maakt een testrit en toetst alles af aan je wensen vooraleer een beslissing te nemen. Zo verging het ook Andress Consulting. Bij wijze van test mochten we voor Volvo Van Kasteren een assessment verzorgen voor een selectie mogelijke verkopers. Met succes! Even later brachten we ook de ideale kandidaat aan voor de functie ‘service coordinator’. Voor Volvo Van Kasteren was dit ruimschoots voldoende om met ons in zee te gaan!

Maar waarom Andress Consulting? Waarin verschilt onze aanpak van die van onze concullega’s?

Als geen ander luisteren we naar de noden van de klant tot we een perfect zicht hebben op zijn behoeftes en die in een breder perspectief kunnen plaatsen.

Op basis daarvan kruipt onze copywriter in zijn pen om een niet-alledaagse, prikkelende tekst tevoorschijn te toveren.

Tijdens het hele proces kan de klant steeds terecht bij een vaste contactpersoon, die op zijn beurt kan terugvallen op een uitgebreid en professioneel team.

Last but not least, wij houden niet van ditjes en datjes, maar kiezen voor een
no-nonsenseaanpak. Enkel met eerlijke en open communicatie bereiken we onze gezamenlijke doel: de juiste kandidaat op de juiste plaats.