Historiek

Andress Consulting, met kantoren in Oudenaarde en Sint-Niklaas, treedt sinds 2001 op als gerespecteerd HR Expert voor het aantrekken, behouden en ontwikkelen van talent.

Daartoe verwierven we door de jaren heen een pak kennis van en ervaring in verschillende domeinen m.b.t. rekrutering, selectie, loopbaanbegeleiding, coaching en HR consultancy.

Dankzij een uitgekiende combinatie van on- en offline communicatie weten we steeds opnieuw de meest geschikte kandidaten aan te trekken. We maken daarvoor volop gebruik van de verschillende online kanalen, gaande van sociale media, e-mailings en Google Ads, tot online video.

De uiteindelijke selectie van de ideale kandidaat volgt na een doortastende reeks van o.m. assessments, selectiegesprekken en rollenspellen.


Eenmaal de kandidaat aan de slag is, waken we erover het vergaarde talent te behouden. Geregelde functioneringsgesprekken, conflicthanteringprocedures en, indien nodig, loopbaanbegeleiding zorgen ervoor dat de kandidaat zich goed in zijn vel voelt.


Tegelijkertijd stimuleren we de nieuwe werknemer om zich verder te ontwikkelen. Ook hier verlenen we consulting en coaching op maat zodat de kandidaat zich verder kan ontplooien, in functie van zijn doelstellingen en talenten.