Pas afgestudeerd? Andress Consulting helpt je op weg met advies op maat

  • Ben je pas afgestudeerd en als schoolverlater op zoek naar een passende eerste job?
  • Kijk je op tegen omslachtige sollicitatieprocedures?
  • Wil je solliciteren op een innovatieve en efficiënte manier?

Andress Consulting wijst jou graag de weg, want het pad naar de ideale werkgever kent nogal wat valkuilen. Zeker voor young potentials die een goede eerste werkervaring ambiëren.

Wij zorgen niet alleen voor de perfecte match tussen starter en werkgever maar ook voor advies en begeleiding. Kwestie van jezelf professioneel te ontplooien in de beste omstandigheden.

Hoe werken wij?

  1. Heb je interesse in een bepaalde vacature of wil je spontaan solliciteren? Laat dan je cv achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
  2. Een eerste gesprek gebeurt via videochat. Op die manier kijken we of het een goede match is. En je krijgt meer uitleg over de vacature en je toekomstige werkgever.
  3. De online testen doe je gewoon thuis. De resultaten dienen als basis voor jouw persoonlijk advies.
  4. Verdere sollicitatiegesprekken gebeuren bij de klant ter plaatse zodat jij zeker bent dat je de juiste stap zet aan de start van je carrière.

Nog niet overtuigd ?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag gericht advies voor young graduates. Wij beantwoorden graag al jouw vragen en bepalen jouw professionele richting op basis van:

  • Kennismaking via videochat
  • Loopbaan oriëntatietest
  • Competentiegerichte testen

Klaar voor een blitzstart?

  CV Achterlaten

  Bekijk vacatures

  Ik heb een vraag